מטבח

בשנת העבודה הזו הושלמה ההקמה והצטיידות של מטבח לימודי- טיפולי. בכספים שנאספו בצליחת

הכנרת השנה הקמנו ארבעה מרחבי עבודה וציידנו אותם לצורך הפעלה מקצועית:

במטבח הארוחות באחריותו של יקי עובד צוות הבישול בהכנת ארוחות צהריים וערב. לכל עובד

נבנתה תכנית השתלמות מקצועית מדורגת ממיומנויות של קילוף וחיתוך עד לבישול ואפייה. במטבח

עובדים ידידיה, בת אל, אלעזר, תחיה.

במאפיה אופים לחמי שאור והשקענו ברכישת הציוד המקצועי הטוב ביותר ובהדרכה של אופים

מנוסים כדי שנוכל להגיע לתוצר בריא ואיכותי. את המאפיה מנהל דניאל ויעבדו בה אלחי, עמית, ושי.

חדר קינוחים משמש לאפיית עוגות ועוגיות לשימוש בית הקפה ולסדנאות להכנת שוקולדים וגלידות.

בחדר קינוחים יעבדו תלמידים מכל הגילאים והקבוצות.

לצד חדרי הבישול והאפייה עומד חדר שטיפת הכלים ובו מכונת שטיפת כלים וכיורים.